PANJANG PANAS

Kita ngupayakake dadi pabrikan sing paling dhuwur
  • about us
  • IMG_2557
  • IMG_3008

Babagan Kita

Zhangjiakou Shehwa Machinery Co., Ltd.

(Ing ngisor iki diarani SWMC) minangka pabrik HBXG sing asline duwe bisnis utama kanggo nyuplai ripper, agul-agul, undercarriage, perumahan pemisah tenaga, lan majelis nyopir pungkasan sing dilengkapi bulldozer, uga komponen lan komponen mesin pertambangan, kayata sasis, rakitan trek, rooler lan balok kanggo rig pengeboran. Ing taun 2010, sawise transformasi pabrik, SWMC dadi pabrikan khusus mesin konstruksi lan mesin pertambangan…